Gepocheerde zalm met spitskool, mosterdvinaigrette en kruidenkorst (voorgerecht, 4 personen)
Bereiding met combi stoomoven
Materialen:
garde
grote kommen
Spitskool
150 g spitskool
1⁄2 el kappertjes
1 el olijfolie
Zalm
100 g verse zalmfilet zonder vel
Kruidenkorst
1 el gemengde groene kruiden (b.v. tijm, rozemarijn, peterselie)
1 teen knoflook
2 ansjovisfilets
3 el broodkruim (of panko)
1 el geraspte parmezaan
2 el olijfolie
Mosterdvinaigrette
1⁄2 el witte wijnazijn
1tl Dijon mosterd
1 el mayonaise
1⁄2 tl zout
75 ml plantaardige olie
Bereidingswijze spitskool:
Bereidingswijze zalm:
Bereidingswijze kruidenkorst:
Bereidingswijze mosterdvinaigrette:
Afmaken en serveren: