Afspraak maken

Siemens


Wij maken uw leven gemakkelijk met innovatieve technologie. Daarom verleggen wij continu grenzen van wat technisch mogelijk is. Zodat u onbezorgd kunt genieten. Er zijn dingen in het leven die het verdienen om meer tijd aan te besteden. Geef uw huishouden zo veel mogelijk uit handen en geniet van de lekkerste gerechten. Met onze nieuwe ovens kookt u ook nog eens in de helft van de tijd.

 

Voor meer informatie over Siemens apparatuur, klik hier.

Bekijk hier de veelgestelde vragen van Siemens.

Neem alvast een kijkje in de Siemens showroom.

BSH_091214-88-B.JPG

Home Connect

Uw hele keuken in één app

Home Connect is de nieuwste innovatie op het gebied van huishoudelijke apparatuur. Apparaten met Home Connect kunt u bedienen en in de gaten houden met de Home Connect app. Zo kunt u bijvoorbeeld in de supermarkt zien wat er nog in uw koelkast ligt of kunt u de wasmachine aanzetten op uw werk. En zo heeft Home Connect voor ieder apparaat handige functies, waardoor u tijd over houdt voor de dingen die écht belangrijk zijn.

In de nieuwe Siemens showroom leert, ervaart én probeert u zelf alle mogelijkheden van Home Connect.

Kom langs en laat u inspireren

onze adviseur helpt u graag verder.

maak afspraak

Siemens_FastCuisine.jpg

Fast Cuisine

één druk op de knop

Het is heel eenvoudig om een heerlijke maaltijd in de helft van de tijd te bereiden, één druk op de knop is voldoende. Door naast de gebruikelijke manier van verwarmen ook de geïntegreerde magnetron te gebruiken, kan de bereiding van gerechten worden versneld met behoud van de perfecte kwaliteit. Richt uw leven in met meer leuke dingen, want u bespaart tot 50% van de tijd. Neem uw tijd, uw oven doet de rest. De iQ700 oven met varioSpeed is beschikbaar in de nishoogtes 45 en 60cm. 
Siemens. The future moving in.

Kookplaten

Flexibel koken

Kookt u het liefst op gas, inductie of toch keramisch? Koken is een kwestie van techniek, maar ook van gevoel. Daarom biedt Siemens u alle vrijheid om te kiezen uit alle mogelijke kookplaten. Allen schitterend afgewerkt en met een uitgebreide keuze aan vermogen en innovatieve bedieningsconcepten en designs. Stem de indeling van uw kookzones af op uw persoonlijke voorkeur. Want voor welke Siemens kookplaat u ook kiest: ze zijn allemaal veilig, zuinig en mooi. 

 

MCMI02365796_Siemens_Global_Category_Built_In_21_4_3.jpg

Stoomovens

Bakken met 100% stoom

Met een iQ700 stoomoven maakt u de lekkerste gerechten klaar. De stoomfunctie zorgt voor perfecte groenten en aardappelen zonder dat daarbij smaak, kleur en vitaminen verloren gaan. En doordat er geen vet of olie aan te pas komt, is het eindresultaat niet alleen bijzonder smakelijk, maar ook nog eens gezond. Met de stoomfunctie kunt u maaltijden ook opnieuw opwarmen. En met de pulseSteam-functie maakt u in een handomdraai perfect krokante en sappige gerechten. Tijdens het bakproces wordt automatisch stoom toegevoegd.

Compact45 serie

Visuele eenheid in uw keuken

Hoe creëert u voldoende ruimte in uw keuken voor alle inbouwapparatuur die uw leven makkelijker maakt? De Siemens Compact45 serie bestaat uit ovens, magnetrons, stoomovens, een espressoapparaat, warmhoudladen en zelfs een vaatwasser. Elk apparaat is exact 45 centimeter hoog, waardoor u de vrijheid heeft om ze naast of boven elkaar te plaatsen. En dat zorgt ook voor een visuele eenheid in uw keuken. Compact en keurig tegelijk.

Siemens_Zelfreinigend.jpg

Zelfreinigende oven

Makkelijker kan niet

Een oven die zichzelf reinigt? Dat lijkt een sprookje en toch maakt Siemens het waar met het door haar gepatenteerde reinigingssysteem. Met een druk op de knop bent u verlost van een van de vervelendste schoonmaakklussen die er zijn. En die dure en milieubelastende schoonmaakmiddelen behoren ook tot het verleden.

Baking Sensor

Koken was nog nooit zo gemakkelijk

Met de bakingSensor weet uw oven zelf wanneer het gerecht klaar is. U hoeft het gerecht alleen nog maar in de oven te plaatsen. Door de innovatieve sensortechnologie voert uw oven het bakproces automatisch uit. De bakingSensor controleert de vochtigheid in uw oven en detecteert hieraan wanneer uw gerecht klaar is.

Doe mee aan één van onze demonstraties of workshops

Bosch

Siemens kookdemonstratie

zaterdag 30 september | 10:00 - 12:00

Overweegt u de aanschaf van Siemens apparatuur? Een bakoven, (combi-)stoomoven of inductiekookplaat: u heeft hier misschien wel van gehoord. M... Meld u aan

Bosch

Siemens Stoom workshop

donderdag 05 oktober | 10:30 - 14:30

De kookworkshop "Siemens Stoom" is vooral bedoeld voor mensen die onlangs een Siemens bakoven met stoom hebben gekocht. Hier ervaart u on... Meld u aan

Bosch

Siemens Stoom workshop

donderdag 05 oktober | 15:30 - 19:30

De kookworkshop "Siemens Stoom" is vooral bedoeld voor mensen die onlangs een Siemens bakoven met stoom hebben gekocht. Hier ervaart u on... Meld u aan

Bekijk ook onze andere merken
op het gebied van keukenapparatuur