Afspraak maken

NEFF


Passie bij NEFF, bij NEFF staat niet het fornuis centraal, maar de kok achter het fornuis. Met dit idee werd de basis gelegd voor de NEFF keukenapparatuur van nu. Stuk voor stuk apparaten die ontworpen en ontwikkeld zijn door en voor echte kookliefhebbers en die u helpen het koken comfortabeler, gemakkelijker en leuker te maken. 

Voor meer informatie over NEFF apparatuur, klik hier.

Bekijk hier de veelgestelde vragen van NEFF.

Neem alvast een kijkje in de NEFF showroom.

Slide&Hide®

voor meer ruimte in de keuken

De Slide&Hide® ovendeur van NEFF is een unieke keukenfeature die u nergens anders tegenkomt. Met Slide® draait de handgreep ergonomisch met uw hand mee en met Hide® verdwijnt de ovendeur geheel onder de oven. Dat betekent ruimte en comfort als u lekker aan het koken bent voor familie of vrienden.

FullSteam®

de intelligente stoomoplossing

Oven of stoomoven? Kiezen hoeft niet meer want beide zijn nu verkrijgbaar in één apparaat. De nieuwe FullSteam® oven bakt, stoomt en regenereert niet alleen, maar kan in combistand ook bakken met toevoeging van stoom. Of kiest u voor VarioSteam®? VarioSteam® voorziet uw gerechten tijdens het bakken, braden en opwarmen van een optimaal vochtgehalte door de toevoeging van stoom. Gerechten zijn nog intenser van smaak en zien er bovendien nog smakelijker uit.

Circotherm®

voor een gelijktijdige bereiding op meerdere niveaus

Met Circotherm® kunnen de meest uiteenlopende gerechten op drie niveaus tegelijk worden bereid. Alles smaakt zoals het hoort, zonder dat de aroma's zich met elkaar vermengen. Vlees smaakt naar vlees. En muffins naar muffins. Bij plattere gerechten, zoals koekjes, is zelfs een bereiding op vier niveaus mogelijk.

Neff_Flexinductie.jpg

Flexinductie

een kookplaat die meer vrijheid in de keuken geeft

Met Flexinductie van NEFF zet u de pan neer waar u wilt. De kookplaat herkent automatisch de grootte en de positie van de pan. Tevens bieden de accessoires zoals de teppan yaki, de grillplaat of de braadpan eindeloze mogelijkheden. Geniet van een compleet nieuwe kookervaring met uw NEFF Flexinductie kookplaat.

Neff_Twistpad.jpg

Twistpad® Fire

alle kookzones met slechts één knop onder controle

De magnetische Twistpad® Fire is een afneembare bedieningsknop. U activeert de kookzone door de Twistpad® Fire aan te raken. Door  de Twistpad® Fire te draaien, regelt u de temperatuur van deze kookzone. Bij het reinigen kunt u de magneetknop van de kookplaat halen, zodat u die gemakkelijk kunt schoonmaken. Door de Twistpad® Fire te verwijderen, heeft u meteen een perfect kinderslot.

Neff_Vitafresh.jpg

FreshSafe®

houdt levensmiddelen langer vers

NEFF biedt een breed palet aan energiezuinige koelapparaten met een flexibele indeling voor extra comfort en meer innovatieve vershoudoplossingen – zoals FreshSafe®. Dankzij de lagere temperatuur (0ºC) en de luchtvochtigheidregeling, door middel van verschillende klimaatzones, blijven vis, vlees, fruit en groente aanzienlijk langer vers.

Kom langs en laat u inspireren

onze adviseur helpt u graag verder.

maak afspraak

Bekijk ook onze andere merken
op het gebied van keukenapparatuur