Afspraak maken

Gaggenau


Perfectie bij Gaggenau, er is maar een standaard waaraan Gaggenau voldoet: die van perfectie. Klanten waarderen de zorgvuldig uitgekozen materialen en het buitengewone vakmanschap, omdat ze zichzelf ook willen onderscheiden. Bijvoorbeeld met de volledige zoneloze inductiekookplaat. Op designgebied heeft Gaggenau een iconische status.

In inspiratiehuis 20|20 vindt u de geheel vernieuwde Gaggenau showroom. Wilt u persoonlijke begeleiding van een van onze Gaggenau adviseurs op een afgesproken tijdstip, dan adviseren wij u om hier een afspraak te plannen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met inspiratiehuis.

Let op: op zaterdag 15 april is de Gaggenau showroom vanaf 16.00 uur gesloten voor bezoekers.

Voor meer informatie over Gaggenau apparatuur, klik hier.

Bekijk hier de veelgestelde vragen van Gaggenau.

Neem alvast een kijkje in de Gaggenau showroom.

The Difference is Gaggenau

Zoals een topkok streeft naar de perfecte crême brûlée (of: signature dish), zo streeft Gaggenau naar de perfecte apparatuur voor in uw keuken. Zonder compromissen te sluiten en gebaseerd op de ervaringen van professionele koks en de wensen die zij hebben ten aanzien van functionaliteit en design. Het resultaat van al die inspanningen? Een aantal slimme technische innovaties waarmee u culinaire uitdagingen probleemloos tegemoet treedt en eenmaal toegepast, nooit meer wilt missen. Perfectie is verleidelijker dan ooit.

Gaggenau_Vers.jpg

Vers

Voor een professionele kok zijn verse ingrediënten onmisbaar. Maar verse producten zijn ook kwetsbaar. Kookt u een groente net iets te lang door, dan gaan smaak en kleur al voor een deel verloren. Daarom is een zorgvuldige bereidingsmethode ook zo belangrijk. Kookt u met stoom, dan blijven de kleur, vitaminen en mineralen behouden. En bereidt u vis of vlees, dan zult u merken dat ook de structuur en malsheid perfect intact blijven. Gun uw verse ingrediënten de bereidingswijze die hun smaak optimaal tot hun recht laat komen.

Ideale combinatie

U heeft veel aandacht besteed aan het opbouwen van een mooie wijncollectie. Bij Gaggenau is het bewaren van wijn tot kunst verheven. Het klimaat evenaart de ideale condities van een wijnkelder en de geavanceerde techniek zorgt voor een vrijwel trillingsvrije opslag. Uw waardevolle wijnen liggen representatief uitgestald op solide plateaus van aluminium en onbehandeld beukenhout, die u gemakkelijk kunt uittrekken. Het is aan u om het geduld te bewaren totdat uw wijnen perfect op dronk zijn.

Gaggenau_Een_Echte_smaakmaker.jpg

Een echte smaakversterker

Stomen is een van de gezondste bereidingsmethoden omdat vrijwel alle vitaminen en voedingsstoffen, maar ook beet en kleur behouden blijven. En daarmee is stoom de meest natuurlijke smaakversterker die er is. De overtreffende trap van stomen vindt u in de combi-stoomovens van Gaggenau doordat stoom gecombineerd kan worden met temperaturen tot 230ºC. Daardoor kunt u hete lucht en vochtigheid onafhankelijk van elkaar elektronisch reguleren om te stomen, braden, smoren of regenereren. Net wat bij u in de smaak valt.

Kom langs en laat u inspireren

onze adviseur helpt u graag verder.

maak afspraak

Gaggenau_Veelzijdig_Koelen.jpg

Veelzijdig koelen

U heeft veel aandacht besteedt aan het opbouwen van een mooie wijncollectie. Bij Gaggenau is het bewaren van wijn tot kunst verheven. Het klimaat evenaart de ideale condities van een wijnkelder en de geavanceerde techniek zorgt voor een vrijwel trillingsvrije opslag. Uw waardevolle wijnen liggen representatief uitgestald op solide plateaus van aluminium en onbehandeld beukenhout, die u gemakkelijk kunt uittrekken. Het is aan u om het geduld te bewaren totdat uw wijnen perfect op dronk zijn.

Doe mee aan één van onze demonstraties of workshops

Bosch

Gaggenau Senses

zaterdag 30 september | 10:30 - 14:30

Stap in de wereld van Gaggenau met Gaggenau Senses. Culinair genieten en leren werken met uw apparaten staan centraal tijdens deze gastronomische a... Meld u aan

Bosch

Gaggenau Senses

zaterdag 28 oktober | 10:30 - 14:30

Stap in de wereld van Gaggenau met Gaggenau Senses. Culinair genieten en leren werken met uw apparaten staan centraal tijdens deze gastronomische a... Meld u aan

Bekijk ook onze andere merken
op het gebied van keukenapparatuur