Afspraak maken

Keukenapparatuur voor innovatief koken


018074_Siemens_oven_555x355px.PNG

Siemens oven met Home Connect

Siemens Home Connect ovens maken het mogelijk om je oven al voor te verwarmen terwijl je nog onderweg bent. Met de Home Connect app op je smartphone of tablet zet je gemakkelijk je oven op afstand aan of uit. Je kunt ook de huidige programma's wijzigen en de bereidingstijden in de gaten houden. Of een melding ontvangen wanneer een programma is afgerond. Bekijk de Siemens ovens met Home Connect hier.

018074_Siemens_koffiemachine_555x355px.PNG

Siemens espresso volautomaat met Home Connect

Vanuit bed, huiskamer of balkon een kopje koffie zetten? Met de Home Connect app kies je gewoon jouw favoriete koffie, of stuur je een dranken "playlist" voor jouw gasten naar jouw koffiemachine. De kop warmhoudfunctie van de Siemens EQ.9 Connect, verwarmt zelfs de de kopjes voor! Bekijk de Siemens espresso volautomaat met Home Connect hier.

018074_Siemens_koelkast_555x355px.PNG

Siemens koelkast met Home Connect

Met de koelkasten voorzien van Home Connect heb je alles onder controle. Heb je alles? Neem gewoon een kijkje in jouw koelkast terwijl je winkelt. Dankzij de ingebouwde camera's kun je in een oogopslag zien of je nog iets nodig hebt. Met de app kunt je de temperatuurinstellingen exact aanpassen zoals je wenst: van vakantiemodus tot ecomodus. Bekijk de Siemens koelkasten met Home Connect hier.

018074_Siemens_vaatwasser_555x355px.PNG

Siemens vaatwasser met Home Connect

Met deze vaatwassers selecteer je gewoon een programma en houd je de status in de gaten met behulp van de Home Connect app. Of laat de Easy Start Assistent het beste vaatwasprogramma kiezen, afhankelijk van het type, aantal borden en hoe vuil ze zijn. En na 30 wascycli herinnert de app je eraan dat je het speciale reinigings- en verzorgingsprogramma moet draaien! Bekijk de Siemens vaatwassers met Home Connect hier.