Afspraak maken

Keukenapparatuur voor een makkelijke maaltijd


018074_Bosch_oven_2_555x355px.PNG

Bosch oven met Assist functie

De serie | 8 ovens van Bosch zijn uitgerust met de Assist functie. Deze helpt je de ideale instellingen te kiezen op momenten dat je misschien even twijfelt. Selecteer Assist op het touchdisplay en navigeer naar de naam van het gerecht dat je wilt maken. Assist geeft vervolgens aanbevelingen voor de ideale ovenstand, (kern)temperatuur, stoomintensiteit en meer. Bekijk Bosch serie | 8 ovens met Assist functie hier.

G6327_SBA88TD16E_1194162.jpg

Bosch vaatwasser met PerfectDry

De vaatwassers van Bosch met de PerfectDry functie maken gebruik van Zeolith. Dit mineraal zet vocht om in warme lucht die gelijkmatig verspreid wordt. Zo wordt jouw vaat niet alleen schoon, maar ook perfect droog. Bekijk de vaatwassers met PerfectDry hier.

632853_CTL636ES6.jpg

Bosch espresso volautomaat

De espresso volautomaten van Bosch zijn voorzien van de OneTouch DoubleCup functie. Hiermee zet je alle koffie- en melkspecialiteiten met één druk op de knop - zelfs twee kopjes tegelijk. Daarnaast zijn ze voorzien van nog meer gemakken. Een compleet automatisch reinigingsprogramma zorgt voor de dagelijkse reiniging van het melkreservoir. Bekijk de espresso volautomaten met OneTouch DoubleCup hier.

411054_HBG636BB1.jpg

Bosch oven met zelfreiniging

Met de pyrolytische zelfreiniging gaat die vermoeiende, tijdrovende reiniging volledig automatisch én zonder chemische middelen. Afhankelijk van de mate van verontreiniging wordt het apparaat tot maximaal 480 °C verhit. Het enige wat overblijft, is een beetje as dat je eenvoudig wegveegt. Bekijk de Bosch ovens met pyrolyse hier.