Afspraak maken

Adviesgesprek voor keukenapparatuur


Optimaal plezier van uw keuken begint bij de juiste apparaten. Maak een doordachte keuze aan de hand van een persoonlijk en vrijblijvend advies. Nog geen voorkeur voor een merk? Geen probleem. Onze adviseurs kunnen over alle merken adviseren, dus u hoeft slechts één afspraak te maken. Natuurlijk bent u doordeweeks ook van harte welkom om onze showrooms te bezoeken zonder afspraak. Op zaterdag echter is een bezoek uitsluitend mogelijk op afspraak zodat wij de 1,5 meter afstand kunnen waarborgen.

Let op: op donderdag 13 januari 2022 zijn wij gesloten.

10 JAAR INSPIRATIE
11 november 2021 bestaat inspiratiehuis 20|20 10 jaar! En dat vieren we met een leuke winactie.
Heeft u tussen 11 november en 31 december 2021 een persoonlijk adviesgesprek in
inspiratiehuis 20|20 of neemt u deel aan een van onze kookworkshops? Dan maakt u kans op een
geheel verzorgd private dinner bij u thuis indien u zich tijdens uw bezoek aanmeldt.
Lees hier onze spelvoorwaarden.

 

CORONA RICHTLIJNEN
In verband met de nieuwe corona richtlijnen kunt u vanaf dinsdag 30 november ons inspiratiehuis uitsluitend bezoeken op vertoon van een geldige QR-code én u dient tijdens uw bezoek een mondkapje te dragen. Doordeweeks bent u van harte welkom met of zonder afspraak, maar op zaterdag kunt u uitsluitend op afspraak bij ons terecht zodat wij de 1,5 meter afstand kunnen waarborgen.

ADVIESGESPREK

+ In inspiratiehuis 20|20 wordt niet verkocht. U krijgt een vrijblijvend advies op maat.
+ We nemen de tijd om samen te kijken wat het beste bij u past. De ervaring leert dat een adviesgesprek voor de invulling van een gehele keuken gemiddeld 1-1,5 uur duurt, ook bij advies over meerdere merken.
+ We maken u wegwijs in het ruime aanbod aan de hand van vele praktische tips.
+ U kunt zelf de gebruiksvriendelijkheid van onze apparaten ervaren en beoordelen.
+ Na het advies ontvangt u per mail een samenvatting van het gesprek.

Een adviesgesprek duurt ca. 1-1,5 uur.

U kunt met behulp van onderstaand formulier een afspraak maken voor een adviesgesprek bij één van onze merken. Heeft u nog geen voorkeur voor een merk? Kies dan voor een merkonafhankelijk adviesgesprek.

Wilt u liever een advies op afstand ontvangen? Kies dan in onderstaand formulier voor een video adviesgesprek via WhatsApp of via Zoom en één van onze adviseurs neemt op de gekozen datum en tijd contact met u op. Samen met een adviseur bezoekt u online onze showrooms, kunt u de verschillende merken en apparaten bekijken, advies op maat krijgen en al uw vragen stellen.

Verkent u onze showrooms liever zonder adviseur? Dan bent u ook van harte welkom zonder afspraak of 'loop' dan eens door onze showrooms met behulp van deze virtuele tour.Contactgegevens

Over welke producten of onderwerpen wenst u advies te ontvangen?

Verwerken aanvraag

Adviesgesprek

Inspiratiehuis 20|20 geeft slechts advies over keukenapparatuur gebaseerd op de persoonlijke voorkeuren van de bezoeker. Alle adviezen van inspiratiehuis 20|20 dragen een vrijblijvend karakter en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Inspiratiehuis 20|20 aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van een advies. De bezoeker is te allen tijde zelf verantwoordelijk voor een correcte maatvoering en dient zelf of in overleg met een keukenvakzaak te bepalen of de afmetingen van de keukenruimte of een keukenontwerp zich lenen voor installatie van de gewenste keukenapparatuur.