Afspraak maken

Adviesgesprek voor keukenapparatuur


Optimaal plezier van uw keuken begint bij de juiste apparaten. Maak een doordachte keuze aan de hand van een persoonlijk en vrijblijvend advies. Nog geen voorkeur voor een merk? Geen probleem. Onze adviseurs kunnen over alle merken adviseren, dus u hoeft slechts één afspraak te maken.
Graag willen wij u erop attenderen dat de Gaggenau showroom vanaf dinsdag 1 juni 2021 wordt verbouwd. U kunt gedurende de verbouwing terecht in de tijdelijke Gaggenau showroom met een beperkt assortiment: enkele bakovens, stoomovens, koel-vrieskasten, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, zoneloze inductiekookplaat en glassdraft werkbladafzuiging.

 

ADVIESGESPREK

+ In inspiratiehuis 20|20 wordt niet verkocht. U krijgt een advies op maat.
+ We nemen de tijd om samen te kijken wat het beste bij u past.
+ Word wegwijs in het ruime aanbod dankzij onze praktische tips.
+ Beoordeel zelf de gebruiksvriendelijkheid van de apparaten.
+ U ontvangt een samenvatting van het gesprek.

Een adviesgesprek duurt ca. 1 uur.

Maatregelen coronavirus

In verband met het coronavirus zijn de showrooms in inspiratiehuis 20|20 uitsluitend op afspraak te bezoeken met maximaal 2 personen per gezin. 

Onze adviseurs nemen alle hygiëne richtlijnen in acht en de apparaten in de showrooms worden meerdere malen per dag gereinigd. Wij verzoeken u de 1,5 meter regel in acht te nemen en de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen. Tijdens uw bezoek hoeft u geen mondkapje meer te dragen. Onze merkadviseurs dragen nog wel een mondkapje.

Bent u ziek of heeft u verkoudheidsklachten?
Blijf dan thuis en neem contact met ons op om een nieuwe afspraak te maken.

U kunt middels onderstaand formulier een afspraak maken voor een adviesgesprek bij één van onze merken. Heeft u nog geen voorkeur voor een merk? Kies dan voor een merkonafhankelijk adviesgesprek.

Wilt u liever een advies op afstand ontvangen? Kies dan in onderstaand formulier voor een video adviesgesprek via Whatsapp of via Zoom en één van onze adviseurs neemt op de gekozen datum en tijd contact met u op. Samen met een adviseur bezoekt u online onze showrooms, kunt u de verschillende merken en apparaten bekijken, advies op maat krijgen en al uw vragen stellen.

Verkent u onze showrooms liever zonder adviseur? 'Loop' dan eens door onze showrooms met behulp van deze virtuele tour.Contactgegevens

Over welke producten of onderwerpen wenst u advies te ontvangen?

Verwerken aanvraag

Adviesgesprek

Inspiratiehuis 20|20 geeft slechts advies over keukenapparatuur gebaseerd op de persoonlijke voorkeuren van de bezoeker. Alle adviezen van inspiratiehuis 20|20 dragen een vrijblijvend karakter en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Inspiratiehuis 20|20 aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van een advies. De bezoeker is te allen tijde zelf verantwoordelijk voor een correcte maatvoering en dient zelf of in overleg met een keukenvakzaak te bepalen of de afmetingen van de keukenruimte of een keukenontwerp zich lenen voor installatie van de gewenste keukenapparatuur.