Afspraak maken

Zakelijke bijeenkomsten in inspiratiehuis 20|20


Op zoek naar een ruimte voor een vergadering of een training? inspiratiehuis 20|20 biedt gelegenheid voor al uw zakelijke bijeenkomsten. Het auditorium, de vergaderzalen en onze kookschool vormen een inspirerende plek voor een vergadering, workshop of training. Al onze ruimtes zijn voorzien van audio en visuele apparatuur om zo uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken.

Daarnaast is het mogelijk uw bijeenkomst op culinaire wijze af te sluiten. Dit kan door middel van een kookworkshop waarbij u onder begeleiding van onze professionele chef-kok gezamenlijk gaat koken. Wilt u alleen dineren? Neemt u dan samen met uw zakenpartners of collega’s plaats in onze kookstudio waar een heerlijk viergangendiner voor u wordt bereid.

inspiratiehuis 20|20 is eenvoudig te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. U kunt kosteloos gebruik maken van onze parkeergarage onder het gebouw. Voor meer informatie zijn wij telefonisch te bereiken op 088-424 4445 of stuur een e-mail naar events.inspiratiehuis@bshg.com.