Afspraak maken

Home Connect workshop


Onze adviseurs nemen u mee in de wereld van Home Connect. Een wereld waar huishoudapparaten op afstand te bedienen zijn en met elkaar kunnen communiceren, zodat u meer tijd overhoudt voor die dingen die u leuk vindt. 

De workshop legt uit wat Home Connect is en wat de specifieke mogelijkheden zijn voor ieder keuken- en huishoudelijk apparaat met Home Connect. Ook leert u hoe u Home Connect zelf thuis instelt en maakt u kennis met diverse partners van Home Connect die nog meer functionaliteiten toevoegen. Zoals bijvoorbeeld de smartphone apps IF This Then That en Olisto, twee applicaties voor de smartphone waarmee u geautomatiseerde gebeurtenissen kunt creëren. Tot slot krijgt u tijdens deze workshop opdrachten om het zelf uit te proberen en te oefenen.

De Home Connect workshop is ideaal voor iedereen die thuis al diverse slimme apparaten heeft, geïnteresseerd is in slimme keuken- en huishoudelijke apparatuur of simpelweg extra gemak naar de keuken en woning wil brengen.

Contactgegevens

Adresgegevens

 

E-nummer van de oven

Het E-nummer van de oven vindt u aan de binnenkant van de deur

i

  1. Verzenden van nieuwsbrieven over de producten, diensten en evenementen die worden aangeboden door Home Connect (bijv. kortingsacties, prijsaanbiedingen en nieuwe producten);
  2. Uitnodigingen om deel te nemen aan wedstrijden, prijsvragen, geld-terug-campagnes en andere activiteiten ten behoeve van verkoopbevordering, die worden aangeboden door Home Connect;
  3. Uitnodigingen om deel te nemen aan productrecensies, klanttevredenheidsonderzoeken of enquêtes over het gebruik van de door jou geregistreerde producten of jouw algemene ervaringen met onze merken zoals Bosch, Siemens, NEFF en Gaggenau of andere huishoudapparaten.
Herroepingsrecht en uitschrijven nieuwsbrief.
Mocht je je later willen afmelden voor communicatie vanuit Home Connect, dan kan dat hier. Indien je inzage wilt of een verzoek wilt doen omtrent persoonsgegevens, maak dan gebruik van dit formulier. Als je vragen hebt omtrent gegevensbescherming, neem dan gerust contact met ons op via Data-Protection-NL@bshg.com.

Totaal: €

Annulering is kosteloos tot 48 uur voor aanvang van de workshop. Hierna zullen de volledige kosten in rekening worden gebracht.

Verwerken aanvraag