Afspraak maken

Gaggenau Senses


Stap in de wereld van Gaggenau met Gaggenau Senses. Culinair genieten en leren werken met uw apparaten staan centraal tijdens deze gastronomische avond

Tijdens Gaggenau Senses leert u onder leiding van een professionele kok het beste uit uw Gaggenau-apparatuur te halen en bereidt u een aantal heerlijke gerechten met bijzondere ingredienten. De 4 gangen die u gaat bereiden komen uit allerlei windstreken en er worden verschillende bereidingstechnieken gebruikt. Denkt u aan koken met stoom, teppan yaki en sous-vide.

En het oog ook wil ook wat… Daarom leert u hoe u een bord prachtig kunt ‘dresseren’, oftewel mooi en eigentijds kunt opmaken.

De 4 gangen die u gezamenlijk bereidt zullen aansluitend worden genuttigd onder het genot van bijpassende, exclusieve wijnen.

€ 75,00 per persoon

Contactgegevens

Adresgegevens

 

E-nummer van de oven

Het E-nummer van de oven vindt u aan de binnenkant van de deur

i

Opmerkingen (dieetwensen, allergieën, e.a.)

  1. Verzenden van nieuwsbrieven over de producten, diensten en evenementen die worden aangeboden door Gaggenau (bijv. kortingsacties, prijsaanbiedingen en nieuwe producten);
  2. Uitnodigingen om deel te nemen aan wedstrijden, prijsvragen, geld-terug-campagnes en andere activiteiten ten behoeve van verkoopbevordering, die worden aangeboden door Gaggenau;
  3. Uitnodigingen om deel te nemen aan productrecensies, klanttevredenheidsonderzoeken of enquêtes over het gebruik van de door jou geregistreerde producten of jouw algemene ervaringen met onze merken zoals Bosch, Siemens, NEFF en Gaggenau of andere huishoudapparaten.
Herroepingsrecht en uitschrijven nieuwsbrief.
Mocht je je later willen afmelden voor communicatie vanuit Gaggenau, dan kan dat hier. Indien je inzage wilt of een verzoek wilt doen omtrent persoonsgegevens, maak dan gebruik van dit formulier. Als je vragen hebt omtrent gegevensbescherming, neem dan gerust contact met ons op via Data-Protection-NL@bshg.com.

Totaal: €

Annulering is kosteloos tot 48 uur voor aanvang van de workshop. Hierna zullen de volledige kosten in rekening worden gebracht.

Verwerken aanvraag