Afspraak maken

Gaggenau Senses


Stap in de wereld van Gaggenau met Gaggenau Senses. Culinair genieten en leren werken met uw apparaten staan centraal tijdens deze gastronomische avond

Tijdens Gaggenau Senses leert u onder leiding van een professionele kok het beste uit uw Gaggenau-apparatuur te halen en bereidt u een aantal heerlijke gerechten met bijzondere ingredienten. De 4 gangen die u gaat bereiden komen uit allerlei windstreken en er worden verschillende bereidingstechnieken gebruikt. Denkt u aan koken met stoom, teppan yaki en sous-vide.

En het oog ook wil ook wat… Daarom leert u hoe u een bord prachtig kunt ‘dresseren’, oftewel mooi en eigentijds kunt opmaken.

De 4 gangen die u gezamenlijk bereidt zullen aansluitend worden genuttigd onder het genot van bijpassende, exclusieve wijnen.

Indien u van uw keukenvakzaak een voucher heeft ontvangen, dan vragen wij u deze mee te nemen.

€ 60,00 per persoonContactgegevens

Adresgegevens

E-nummer van de oven

Het E-nummer van de oven vindt u aan de binnenkant van de deur

i

Opmerkingen (dieetwensen, allergieën, e.a.)

Totaal: €

Na deelname aan de workshop (m.u.v. de Home Connect workshop en ‘Vraag het de chef!’) krijgt u een factuur thuisgestuurd. Annulering is kosteloos tot 48 uur voor aanvang van de kookworkshop. Hierna zullen de volledige kosten in rekening worden gebracht.

Verwerken aanvraag