Afspraak maken

Uw bezoek


Heeft u een afspraak gemaakt voor een adviesgesprek of demonstratie en wilt u uw bezoek verder voorbereiden? Of wilt u inspiratiehuis 20|20 spontaan bezoeken voor een vrijblijvende oriëntatie op nieuwe keukenapparatuur? Lees dan hieronder wat inspiratiehuis 20|20 u te bieden heeft. 

IN VERBAND MET OPLEIDING VAN HET PERSONEEL ZIJN WIJ OP DINSDAG 23 JANUARI GESLOTEN!

Van 24 januari t/m 9 februari vindt er in inspiratiehuis 20|20 een dealerevenement plaats. U kunt inspiratiehuis 20|20 in deze periode wel bezoeken, maar het kan wat drukker zijn dan gebruikelijk. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Onze showrooms

inspiratiehuis 20|20 is het thuis van de inspirerende showrooms van de merken Bosch, Siemens, NEFF en Gaggenau. Neem vrijblijvend een kijkje in de showrooms en laat u inspireren. Indien u graag geadviseerd wilt worden door een van onze adviseurs, meldt u zich dan bij de receptie. Onze adviseurs kunnen u desgewenst over meerdere merken adviseren.

Naar de showrooms

Innovaties

De vier mooie merken in inspiratiehuis 20|20 hebben stuk voor stuk innovatieve oplossingen voor uw keuken en huishouden. Ontdek zelf bijvoorbeeld de Perfect Air afzuigkap van Bosch, de inductionAir kookplaat van Siemens of de Slide&Hide oven van NEFF.

NEFF_SHOWROOM - test+logo.jpg

Wij laten u graag zo veel mogelijk zien.

In inspiratiehuis 20|20 is een groot aantal keukeninbouwapparaten te zien om inspiratie op te doen. Mocht u speciaal voor een specifiek model komen, dan adviseren wij om vooraf op de website van het betreffende merk te controleren of het product aanwezig is in de showroom. Bij dit product staat dan een icoon waarop 'showroom' staat.

KIES&KOOK.JPG

Zelf aan de slag

Wist u dat u zonder afspraak ook veel kunt doen in inspiratiehuis 20|20? Zo kunt u bijvoorbeeld op zaterdag en tijdens onze 'inspiratie' zondagen zelf koken met een stoomoven of inductiekookplaat in onze 'Kies&Kook' keuken. De ingrediënten en recepten liggen voor u klaar! U hoeft zich hiervoor niet vooraf aan te melden. Vraag naar de mogelijkheden bij de receptie.

BOSCH_KINDERHOEK.jpg

Kinderactiviteiten

In de showrooms van Bosch en Siemens zijn kinderhoeken* waar uw kind zich rustig kan vermaken terwijl u op uw gemak in de betreffende showroom kunt rondkijken. Ook is er op zaterdag een kinderbioscoop* in ons auditorium waar de leukste kinderfilms worden gedraaid (niet tussen 12.15 en 13.30 uur).

*Let op: de kinderhoeken en -bioscoop zijn zonder toezicht.

tranquilo-bsh-inspiratiehuis2020-hoofddorp-01.jpg

Routebeschrijving en parkeren

U kunt gemakkelijk en gratis parkeren onder inspiratiehuis 20|20. Vervolgens kunt u in de lift stappen om midden in inspiratiehuis 20|20 bij de receptie op de begane grond aan te komen. Ga goed voorbereid op pad op en download hier de routebeschrijving.