Gaggenau


Recepten

Tijdens onze demonstraties en workshops worden de heerlijkste gerechten bereid. Hieronder vindt u de recepten van deze gerechten, zodat u deze thuis ook kunt maken. Voor andere gerechten kunt u, voor de juiste instellingen van uw bakoven met stoom, de stoomtabel raadplegen.

Bosch

Pizza met finocchiona, tagiassche olijven en raapstelen

45 min

8 personen

Bekijk recept
Bosch

Lamsfilet met cannelinicrème en geroosterde venkel

45 min

4 personen

Bekijk recept
Bosch

Peren met vanille en sabayon van Moscato

30 min

4 personen

Bekijk recept
Bosch

Focaccia met knoflook en rozemarijn

45 min

4 personen

Bekijk recept
Bosch

Gebraden eend met Puy linzen en geroosterde knolselderij

60 min

4 personen

Bekijk recept
Bosch

Gestoomde zeebaars met gember, sesamolie en krokantje van de huid

40 min

4 personen

Bekijk recept
Bosch

Pizza met mascarpone, prosciutto crudo, grana padano en truffel

75 min

4 personen

Bekijk recept
Bosch

Tataki van zalm, sushi rijstsalade met furikake, nori, retttich en ponzu dressing

30 minuten

8 personen

Bekijk recept
Bosch

Fregola met cavolo nero, gamba en geroosterde tomaat

30 minuten

4 personen

Bekijk recept
Bosch

Ballotine van parelhoen met truffel, pastinaakpuree, geroosterde oerpeen en kalfsjus.

45 minuten

4 personen

Bekijk recept
Bosch

Torta alle mandorle - Amandeltaart met seizoensfruit

60 minuten

12 personen

Bekijk recept
Bosch

Amandelcake met frambozen, blauwe bessen en meringue

.

12

Bekijk recept
Bosch

Pizza met geroosterde aubergine en paprika, verse geitenkaas en salmoriglio

.

8

Bekijk recept
Bosch

Ballotine van parelhoen met koolrabi, spinazie en Béarnaise

.

4 personen

Bekijk recept