Afspraak maken

Virtuele tour inspiratiehuis 20|20


 

Overweegt u een nieuwe keuken of zijn uw huidige apparaten aan vervanging toe? Neem dan een kijkje in onze virtuele showroom. In inspiratiehuis 20|20 vindt u een uitgebreide collectie keukenapparatuur van de merken Bosch, Siemens, NEFF en Gaggenau.

U kunt hier zelfstandig door de virtuele showroom wandelen om inspiratie op te doen en wegwijs te worden in het ruime aanbod. De meeste apparaten zijn voorzien van specificaties, en sommige kunnen ook open bekeken worden als u voor het apparaat staat. Daarnaast hebben we de online showroom voorzien van interessante informatie over de merken en de showrooms.

Heeft u specifieke vragen of bent u op zoek naar advies en praktische tips? Dan kunt u de virtuele showrooms ook ontdekken samen met een adviseur. Onze adviseurs begeleiden u graag telefonisch of fysiek in ons inspiratiehuis bij uw oriëntatieproces en geven persoonlijk en vrijblijvend advies. Kom in contact en bel naar 088 - 424 4445. Of maak hier een afspraak voor een fysiek adviesgesprek. Tijdens uw bezoek aan ons inspiratiehuis is het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand verplicht.

Instructies: 
- Beweeg door de ruimte door te klikken en te slepen, of door te vegen over uw touchscreen.
- Wandel door de ruimtes door op het gebied te klikken waar u heen wilt.
- Bekijk informatie door op de gekleurde informatie stippen te klikken.
- Navigeer snel en gemakkelijk naar een andere showroom door links onderin op het pijltje te klikken ^.
- Klik rechts onderin de tour op het vierkantje om de tour vergroot weer te geven.