Afspraak maken

Keukenapparatuur voor een uitgebreide maaltijd


G7046_B88FT78N0_1188489_cmyk.jpg

NEFF oven met Slide&Hide®

De Slide&Hide® ovens van NEFF hebben een ovendeur die in zijn geheel verdwijnt onder de oven. Dat betekent ruimte en comfort als je lekker aan het koken bent voor familie of vrienden! Bij vele stoomovens van NEFF is daarnaast een sous-vide bereiding mogelijk, een methode waarbij vlees, vis of groenten in een vacumeerzak zacht worden gegaard met stoom. Bekijk de stoomovens hier.

018074_NEFF_kookplaat_555x355px.PNG

NEFF kookplaat met geïntegreerde afzuiging

De kookplaat met afzuiging combineert twee apparaten in één en zorgt voor een vrij zicht tijdens het koken. Daarnaast is er ook de mogelijk om de kookplaat met afzuiging te voorzien van een AutomaticAir sensor, die ervoor zorgt dat de afzuigcapaciteit automatisch wordt aangepast aan de hoeveelheid geur en wasem. Bekijk de NEFF kookplaten met geïntegreerde afzuiging hier.

G8295_K8325X0_1248180_cmyk.jpg

NEFF koelkast met FreshSafe

De koelkasten van NEFF met FreshSafe zorgen voor optimale versheid dankzij de 2 klimaatzones met regelbare luchtvochtigheid. Je kiest hiermee eenvoudig de beste temperatuur voor jouw verse producten. Zo biedt de 0°C-zone de ideale omstandigheden voor jouw groenten en fruit. Bekijk de koelkasten met FreshSafe hier.

H6017_N17XH10N0_1485144_PGA2.jpg

NEFF vacumeerlade

De vacumeerlade is ideaal om sous-vide gerechten te vacumeren zodat de smaak van een gerecht nog intenser beleefd kan worden. Daarnaast kun je jouw favoriete voedsel vacumeren voor een langere houdbaarheid. Bekijk de NEFF vacumeerlade hier.