Afspraak maken

Veelgestelde vragen over onze merken


Het inspiratiehuis 20|20 is een unieke plek waar u vier toonaangevende merken op het gebied van keukenapparatuur vrijblijvend kunt ontdekken. Maar ook online willen we u voorzien van passend advies en informatie over de apparatuur van Bosch, Siemens, NEFF en Gaggenau. Daarom hebben wij op onze website alvast voor u de meest gestelde vragen beantwoord per merk. 
Bekijk ze door op onderstaande logo’s te klikken. 

 

Kennisgeving van vertraging in leveringen

Als gevolg van de grote vraag naar onze apparaten en problemen met de beschikbaarheid van onderdelen bij onze toeleveranciers, is de levering van een aantal van onze apparaten momenteel vertraagd of zijn apparaten in sommige gevallen niet leverbaar.

Door de moeilijke en complexe wereldwijde bevoorradingssituatie is het voor ons heel lastig om nauwkeurige informatie over leveringen van reeds bestelde apparaten te verstrekken. We zijn ons ervan bewust dat dit problemen voor u kan opleveren, en hopen op uw vertrouwen dat wij er alles aan doen om deze leveringen zo snel mogelijk te kunnen doen.

Alle informatie over beschikbaarheid van apparaten delen wij met uw retailer zodat zij u op de hoogte kunnen houden over uw levering. Omdat de gegevens over uw bestelling bij ons niet bekend zijn kan de Klantenservice van Bosch uw vragen met betrekking tot leveringen niet beantwoorden en wij verzoeken u daarom om contact op te nemen met uw retailer.