Afspraak maken

Adviesgesprek voor keukenapparatuur


Optimaal plezier van uw keuken begint bij de juiste apparaten. Maak een doordachte keuze aan de hand van een persoonlijk en vrijblijvend advies. Nog geen voorkeur voor een merk? Geen probleem. Onze adviseurs kunnen over alle merken adviseren, dus u hoeft slechts één afspraak te maken.

U bent van harte welkom om op ieder moment van de dag (op dinsdag t/m zaterdag van 9.30-17.00 uur) onze showrooms te bezoeken. Wilt u zeker zijn van de begeleiding van een van onze adviseurs op een afgesproken tijdstip, dan adviseren wij u om een afspraak te maken onderaan deze pagina.
Vooral op de zaterdagen kan het erg druk zijn tussen 11.00-14.00 uur. Het is dan ook aan te raden om voor of na deze tijd langs te komen.

ADVIESGESPREK

+ In Inspiratiehuis 20|20 wordt niet verkocht. U krijgt een vrijblijvend advies op maat.
+ We nemen de tijd om samen te kijken wat het beste bij u past. De ervaring leert dat een adviesgesprek voor de invulling van een gehele keuken gemiddeld 1-1,5 uur duurt, ook bij advies over meerdere merken.
+ We maken u wegwijs in het ruime aanbod aan de hand van vele praktische tips.
+ U kunt zelf de gebruiksvriendelijkheid van onze apparaten ervaren en beoordelen.
+ Na het advies ontvangt u per mail een samenvatting van het gesprek.
+ In de parkeergarage onder het Inspiratiehuis kunt u gratis parkeren en uw elektrische auto opladen.

Een adviesgesprek duurt ca. 1-1,5 uur.

U kunt met behulp van onderstaand formulier een afspraak maken voor een adviesgesprek bij één van onze merken. Heeft u nog geen voorkeur voor een merk? Kies dan voor een merkonafhankelijk adviesgesprek.

Wilt u liever een advies op afstand ontvangen? Kies dan in onderstaand formulier voor een video adviesgesprek via WhatsApp of via Zoom en één van onze adviseurs neemt op de gekozen datum en tijd contact met u op. Samen met een adviseur bezoekt u online onze showrooms, kunt u de verschillende merken en apparaten bekijken, advies op maat krijgen en al uw vragen stellen.

Verkent u onze showrooms liever zonder adviseur? Dan bent u ook van harte welkom zonder afspraak of 'loop' dan eens door onze showrooms met behulp van deze virtuele tour.Contactgegevens

 

Over welke producten of onderwerpen wenst u advies te ontvangen?

  1. Verzenden van nieuwsbrieven over de producten, diensten en evenementen die worden aangeboden door Inspiratiehuis 2020 (bijv. kortingsacties, prijsaanbiedingen en nieuwe producten);
  2. Uitnodigingen om deel te nemen aan wedstrijden, prijsvragen, geld-terug-campagnes en andere activiteiten ten behoeve van verkoopbevordering, die worden aangeboden door Inspiratiehuis 2020;
  3. Uitnodigingen om deel te nemen aan productrecensies, klanttevredenheidsonderzoeken of enquêtes over het gebruik van de door jou geregistreerde producten of jouw algemene ervaringen met onze merken zoals Bosch, Siemens, NEFF en Gaggenau of andere huishoudapparaten.
Herroepingsrecht en uitschrijven nieuwsbrief.
Indien je inzage wilt of een verzoek wilt doen omtrent persoonsgegevens, maak dan gebruik van dit formulier. Als je vragen hebt omtrent gegevensbescherming, neem dan gerust contact met ons op via Data-Protection-NL@bshg.com.

Verwerken aanvraag

Adviesgesprek

Inspiratiehuis 20|20 geeft slechts advies over keukenapparatuur gebaseerd op de persoonlijke voorkeuren van de bezoeker. Alle adviezen van inspiratiehuis 20|20 dragen een vrijblijvend karakter en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Inspiratiehuis 20|20 aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van een advies. De bezoeker is te allen tijde zelf verantwoordelijk voor een correcte maatvoering en dient zelf of in overleg met een keukenvakzaak te bepalen of de afmetingen van de keukenruimte of een keukenontwerp zich lenen voor installatie van de gewenste keukenapparatuur.