Afspraak maken

Adviesgesprek voor keukenapparatuur


Optimaal plezier van uw keuken begint bij de juiste apparaten. Maak een doordachte keuze dankzij een persoonlijk en vrijblijvend advies. Nog geen voorkeur voor een merk? Geen probleem. Onze adviseurs kunnen over alle merken adviseren, dus u hoeft slechts één afspraak te maken. 

+ In inspiratiehuis 20|20 wordt niets verkocht. U krijgt een advies op maat.
+ We nemen de tijd om samen te kijken wat het beste bij u past.
+ Word wegwijs in het ruime aanbod dankzij onze praktische tips.
+ Beoordeel zelf de gebruiksvriendelijkheid van de apparaten.
+ U ontvangt een samenvatting van het gesprek.

Een adviesgesprek duurt ca. 1 uur.

 

Preventieve maatregelen coronavirus

Onze showrooms zijn open van dinsdag tot en met zaterdag van 09:30 tot 17:00 uur. U kunt een afspraak maken door onderstaand formulier in te vullen.

Onze adviseurs nemen alle hygiëne richtlijnen in acht en de apparaten in de showrooms worden meerdere malen per dag gereinigd. Tijdens uw bezoek verzoeken wij u de 1,5 meter regel in acht te nemen en de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen.

Bent u ziek of heeft u verkoudheidsklachten?
Blijf dan thuis en neem contact met ons op om een nieuwe afspraak te maken.


Wilt u liever een advies op afstand ontvangen?
Dan nodigen wij u van harte uit om uzelf online te oriënteren en onze apparaten te bekijken. Klik hier om te zien hoe u ons kunt bereiken.Contactgegevens

Over welke producten of onderwerpen wenst u advies te ontvangen?

Verwerken aanvraag

Adviesgesprek

Inspiratiehuis 20|20 geeft slechts advies over keukenapparatuur gebaseerd op de persoonlijke voorkeuren van de bezoeker. Alle adviezen van inspiratiehuis 20|20 dragen een vrijblijvend karakter en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Inspiratiehuis 20|20 aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van een advies. De bezoeker is te allen tijde zelf verantwoordelijk voor een correcte maatvoering en dient zelf of in overleg met een keukenvakzaak te bepalen of de afmetingen van de keukenruimte of een keukenontwerp zich lenen voor installatie van de gewenste keukenapparatuur.